Jota 2014

Het zit er alweer op. Het JOTA weekend van 2014 was weer een groot succes.

Elke 2 jaar doet Scouting Hilfertheem mee aan de JOTA-JOTI, een jaarlijks evenement waarbij communicatie en verbinden centraal staat. Met de JOTA (Jamboree On The Air) zoeken we contact met andere Scoutinggroepen via Radiocommunicatie en met de JOTI (Jamboree On The Internet) doen we dit via het Internet.

toren

Doordat er ook dit jaar weer een toren is gebouwd met een antenne hoogte van 35 meter, konden de bevers, welpen, verkenners, rowans, stam en iedereen die zijn langs geweest van andere groepen weer vele verbindingen maken. Wil jij nou ook een keer bij een JOTA aanwezig zijn, of wil je andere gave dingen doen op zaterdag? Kom dan vooral eens een keer op een zaterdag bij ons kijken. Mail naar info @ hilfertheem.nl voor meer informatie.

RSA 707RSA 707