Ouder/Kindweekend

In het weekend van 31 januari en 1 februari hebben de verkenners een Ouder/Kindweekend gehouden. Tijdens dit weekend konden de ouders meekomen om eens te kijken wat we nu zoal met de verkenners doen tijdens een opkomst.

Tijdens het weekend hebben de ouders meegedaan met de spelletjes die we spelen met de verkenners. Ook hebben ze geleerd hoe ze moeten knopen en hebben ze uiteindelijk een wedstrijd gedaan wie het snelste een keuken en kon bouwen en het eten kon klaar maken.

Kinderen leren de ouders knopen!

Kinderen leren de ouders knopen!

Nadat we met z’n allen hebben gegeten en alles is opgeruimd met een super spannede afwasrace hebben de kinderen een dropping gelopen zodat we even met de ouders konden praten over onder andere het zomerkamp.

Nadat de kinderen waren teruggekomen van de dropping was er heerlijke warme chocolademelk met slagroom, een warm kampvuur en een gezellig potje weerwolven. Na het weerwolven gingen de meeste ouders lekker thuis slapen en de kinderen gingen de tent in.

Alleen de vader van Daniel durfte het aan om de kou te trotseren en bleef slapen.

De volgende dag hebben we lekker ontbeten met een gebakken ei. Na het ontbijt hebben we rustig met z’n allen alles opgeruimd, waarna er nog wat tijd was om tosti’s te bakken voor de lunch. Om 14.00 was het weekend afgelopen en kon iedereen weer lekker naar huis.

RSA 707RSA 707