Boerenkoolfuif 2016

Afgelopen weekend hebben we de jaarlijkse boerenkoolfuif weer gehad. We zijn de dag begonnen met een speurtocht naar de verloren microfoon. Dit omdat we later op de avond een talentenjacht zouden hebben. Maar een talentenjacht zonder microfoon dat kan natuurlijk niet.

Vrijdag avond tijdens de rowanopkomst was de microfoon er nog en op de plek van de microfoon hadden we een glowstick gevonden. Dit was de eerste clue opzoek naar de microfoon. In het bos waren er allemaal glowsticks te vinden en deze vormde een route. Eerst ging deze route over paden maar deze werden steeds slechter. Op het eind moesten we zelfs een stukje van het pad af. Toen gebeurde er iets geks. De glowsticks waren er niet meer. We moesten dus wel in de buurt zijn. Met alle bevers, welpen en verkenners hebben we toen in het bos gezocht. Daar zat iemand in een hutje met ONZE microfoon. Het bleek Emiel te zijn. Die vrijdag de microfoon had megenomen. In ruil voor het afleggen van een hindernis baan mochten we de microfoon terug en nu konden we aan Hilfertheem got talen beginnen.

Maar….. toen we op het clubhuis terug kwamen stond de boerenkool klaar. We hebben met zijn allen lekker boerenkool gegeten en als toetje mandarijnen met als kers op de taart het mandarijnenschillengevecht. Pascal en Kees Teunissen bedankt voor het bereiden van de boerenkool!

Hierna konden we aan Hilfertheem got talent beginnen. Met 8 acts van googelen tot een heuze zangeres. Een vakdeskundige jury heeft dit beoordeeld en tijdens de disco voor de jeugdleden een winnaar bepaald. De talentenshow is gewonnen door Louise van de welpen.

Als afsluiter van de avond hebben we met alle ouders, leden en leiding op het nieuwe jaar geproost.

Een jaar dat we beginnen met maarliefst 98 ingeschreven leden. Op naar een nieuw record in 2016!

RSA 707RSA 707