Welpen gaan op pad.

Op zaterdag  (12-03) hadden de welpen weer een super leuke opkomst, gepland stond een tochtje te lopen, maar voordat we dat gingen doen moesten de welpen dat eerst gaan ontcijferen door midden van een rebus. De uitkomst van de rebus was “de welpen gaan op pad”

Toen zijn we met een schatkaart die ze verdient hadden na een aantal opdrachten een flink stuk gelopen naar de natuurbrug, waarheen de welpen zonder hulp van de leiding de route heen hebben gevonden.

Eenmaal daar aangekomen stond er een grote groene kist klaar, met daarin, lekker limo om te drinken, want het was een lange tocht.
Maar nog veel belangrijker, alle spullen voor een heerlijk potje slagbal in de zon. Na 3 kwartier lekker slagballen was het alweer tijd om terug te gaan tot ieder zijn spijt en toen we aankwamen stonden de ouders al op ons te wachten.
Dus nog even snel afsluiten en naar huis.

GOEDE JACHT

RSA 707RSA 707