Welpenkamp 2016

Het was weer de tijd van het jaar dat we weer een mooi zomerkamp hebben gehad.

Dit jaar was de zomerkamp in het mooie Deventer.

Ons thema was zoek de Kapitein, de kinderen moesten met hints uit zoeken wat er met de Kapitein is gebeurt. Wat wij allemaal hebben gedaan in het mooie Deventer zo onder ander wezen zwemmen in een tropisch zwembad, trampoline zaal afgehuurd en op de Dom geweest en als verrassing pannenkoeken gegeten en naar het circus geweest. Wij hadden ook een thuis bioscoop gemaakt en leuke films gekeken zoals Finding Nemo en Shark Tale’s . en als laatste hebben wij een super leuk kamp vuur gemaakt met leuke liederen gezongen en een modeshow wie is de best geklede schipper.

Het leiding team heeft ontzettend genoten van dit mooi zomerkamp en hopen dat het volgend jaar nog mooier word.

RSA 707RSA 707