Boerenkoolfuif 2017

Volgens traditie hebben we met de Hilfertheem het nieuwe jaar geopend met de boerenkoolfuif. Dit jaar stond de boerenkool fuif in het teken van de vermiste beker. In de voorbereidingen van de leiding zouden zij de avond van te voren de beker ophalen. Dit hadden zij gedaan. Maar op de terugweg naar huis kwamen zij een feestje tegen. Een feestje met als artiesten niemand minder dan ronnie flex en lil kleine. Na super veel chips en cola zijn Maaike en Maaike die de beker halen waren op de bank in slaap gevallen.

Tijdens de opkomst was er dus geen beker voor hh got talent. Maar, ronnie en lil hadden een briefje achter gelaten met daarop een aanwijzing voor de tocht naar de plek waar zij de beker hadden verstopt. En inderdaad aan het einde van de tocht vonden we de beker. Hierna hebben we met zijn allen genoten van de boerenkool. Deze was bereidt door Pascal en Kees. Het was heerlijk waarvoor BEDANKT! Na de boerenkool en het jaarlijkse manderijnen schillen gevecht gingen we verder met Hilfertheem GOT Talent. Dit jaar een nieuwe factor in de wedstrijd was de onderlinge strijd onder de verkenners voor de Hilfertheem scouting wedstrijden. De HSW. De winnaar van HH GOT Talent was dit jaar de patrouille van Lineke. Zij hadden een act met dans en live muziek. Uiteraard hebben zij ook de volle punten in de HSW gehaald.

Na de boerenkool fuif is de nieuwe leiding geinstalleerd door de Voorzitter. Maartje, Felice en Jonge Maaike Gefeliciteerd en welkom bij het team.

De avond werd afgesloten met de nieuwjaarsreceptie waar we hebben getoast op het nieuwe jaar waarin we vele gave en nieuwe opkomsten gaan neerzetten en we gaan voor een groei in het ledenaantal.

RSA 707RSA 707