Kaderweekend Verkenners

We hebben met het Kader van de verkenners een weekendje gedaan. Het kader zijn de PL’s (patrouille leider) en APL’s (assistent patrouille leider) en dit zijn vaak de oudste kinderen.

We hebben in dit weekend gekeken naar wat het nou in houd om een PL of APL te zijn en op wat voor een manier je dan zo’n patrouille kan leiden en welke verantwoordelijkheden je hebt. We hebben een test gedaan om te kijken wat voor een leider je bent en we hebben casussen en stellingen besproken die kunnen voorkomen in de patrouille.

In de avond hebben ook nog gezellig met elkaar spelletjes gespeeld en een film gekeken. De volgende ochtend moest het kader de opkomst voor die middag bedenken voor de rest van de verkenners. Ze hadden bedacht om een record opkomst te doen en verschillende records te verbreken. Het was een erg gezellige en chaotische opkomst

RSA 707RSA 707