Start nieuwe seizoen

Zo. Alle zomerkampen weer voorbij, De vakantie weer Afgelopen en een nieuw schooljaar voor de boeg. Wat ging die vakantie snel. Maar wat hebben we met Scouting Hilfertheem eigenlijk gedaan de afgelopen weken.

De welpen zijn op zomerkamp geweest naar Apeldoorn. Het thema van het welpenkamp was Feestweek. Zij hebben alle feestdagen van het jaar gevierd. Van Pasen tot hun eigen verjaardag en als klap op de vuurpijl. Ze zijn zelfs naar de Apenheul geweest.
Extra bijzonder dit jaar was dat de bevers kwamen logeren bij de welpen op het clubhuis. Dit was de eerste keer voor onze beverspeltak dat zij op zomerkamp gingen en wat was het leuk!

De Verkenners zijn op zomerkamp geweest naar Bergen op Zoom. Het was het kamp waarop alles gebeurde wat zij niet verwachtten. Ze begonnen met de 2-daagse hike. Sliepen in het weiland bij de boer, aten pizza van de pizzeria. Werden gedropt op het moment dat ze het echt niet meer verwachtten, Gingen naar de stad in Antwerpen hebben geklommen in het klimbos. Dit alles was onder het toeziend oog van gewoon Guru-man.
Een van de grootste verassingen was nog wel dat de Rowans langskwamen. Zij waren onderweg naar Wiltz voor hun zomerkamp en hebben onderweg een tussenstop gemaakt om te lunchen met de verkenners. De Rowans hebben tijdens hun kamp onder andere geklommen, Grotten bezocht, gebowld en gekanoed. Op het kantterrein van de Rowans stond ook de Argonautengroep waarmee zij een gezellig kamp hebben gehad.
Hieronder een aantal foto’s om een impressie te krijgen van de kampen.
Voor de rest van de foto’s moeten jullie toch echt HIERRRRR klikken.

Dat was hem!
tot zaterdag bij de opkomst en daarna BBQEN
RSA 707RSA 707