Sponsorloop Scouting Hilfertheem

Bij deze nodigen wij alle leden en hun naasten uit voor DE HILFERTHEEM SPONSORLOOP. Op 29 juni van 15:00-17:30 zullen al onze leden een sponsorloop rennen in ons prachtige bos. Het doel van deze sponsorloop is het ophalen van geld én het beleven van een gezellige middag. Ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden en vrienden zijn van harte welkom om bij deze gezellig middag aanwezig te zijn en de leden aan te moedigen!

Aankomende zaterdag (1 juni) ontvangen alle leden een sponsorbrief, waarin alles staat wat leden en ouders moeten weten. Deze brief is ook bijgevoegd bij deze mail. Daarnast onvangen de leden zaterdagn een sponsorkaart. Dit is het formulier waarmee leden langs familieleden, buren en andere kennissen kunnen om sponsors te regelen. Mensen kunnen sponsoren per rondje of kiezen voor een vast bedrag. De rondjes zijn ongeveer 150 meter en we rennen 15 minuten per speltak.

Wij hopen dat alle leden met enthousiasme zullen mee doen aan de sponsorloop. Ook hopen we veel van de ouders te zien tijdens de bosloop, zodat we er met zijn alle een gezellige en sportieve middadg beleven! Mochten er na het lezen van deze mail en de sponsorbrief nog vragen zijn, stel deze dan gerust aan de speltakleiding of de organisatie van de sponsorloop.

Mocht je nou de brief en kaart nog niet hebben gehad, dan kan je ze hier downloaden en zelf printen:
Sponsorbrief
Sponsorkaart

Tot dan en een vriendelijke groet,

Tim & Susan

Organisatie sponsorloop

susan@hilfertheem.nl

tim@hilfertheem.nl 

RSA 707RSA 707