Start nieuwe seizoen

Op zaterdag 7 september zijn de opkomsten voor het seizoen 2019/2020 weer begonnen. De eerste paar opkomsten zijn tot het overvliegen nog in oude bezetting.

Het overvliegen zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 28 september. Zoals altijd zijn ouders, broertjes, zusjes, opas en omas en andere familieleden welkom om te komen kijken. Voor degene die moeten overvliegen is het raadzaam om een setje schone kleren en een handdoek mee te nemen.

De opkomst die dag begint voor alle speltakken om 15:00 en zal rond 17:00 overgaan in de jaarlijkse Groeps BBQ!

Aanmelden voor de Groeps BBQ kan tot 21 september via de mail met het aantal personen naar krissie @ hilfertheem.nl. De kosten zijn 6 euro per persoon exclusief drankjes en kunnen contant afgerekend worden.

We gaan er weer een mooi seizoen van maken! De leiding heeft er veel zin in!

RSA 707RSA 707