Welpen Winter Wonder Weekend!

Eind januari verzamelde de welpen op vrijdagavond op het clubgebouw voor het Welpen Winter Wonder Weekend! Nadat de bedjes waren klaar gelegd werden de zaklampen opgezocht om tegen de Rowans een smokkelspel te spelen. Wat was dat spannend door het donkere bos.

Nadat de welpen natuurlijk gewonnen hadden werden er marsmellows geroosterd boven het kampvuur. Niks lekkerders dan z’n plakkerig snoepje. Helaas was het daarna tijd om naar bed te gaan.

Zaterdagochtend werden de welpen met kleine oogjes wakker. Na een heerlijk ontbijtje met gebakken eitjes was het tijd voor ochtend gymnastiek. Alle spieren werden opgewarmd om daarna middels een handelspel onderdelen te verdienen om een magisch wonder te bouwen met spekjes en spaghetti. De welpen waren zo creatief dat ze de leiding verbaasd hadden over hun kunsten. Daarna was het helaas tijd om de tassen in te pakken en naar huis te gaan. 

RSA 707RSA 707