UPDATE: Geen opkomsten tot 28 april i.v.m. coronavirus

Zoals u zult begrijpen zullen we helaas langer geen opkomsten kunnen organiseren. Dat is nu verlengd t/m 28 april.
Via de mail hebben we nog wat leuke initiatieven van Scouting Nederland doorgestuurd. Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot gauw!

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten (en kampen tot en met 31 maart) niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten de komende weken, tot 28 april gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van Scouting Hilfertheem

RSA 707RSA 707