UPDATE: Opstarten opkomsten

Naar aanleiding van de nieuwe RIVM richtlijnen per 1 juni, heeft Scouting Nederland haar richtlijnen voor onze activiteiten versoepeld. Op basis van deze richtlijnen hebben ook wij ons protocol aangepast en deze is vandaag goedgekeurd door de Gemeente Hilversum. De nieuwe richtlijnen zijn te vinden op de site onder “Huishoudelijk Regelement”


Onderstaande een korte samenvatting van de wijzigingen:
– Kinderen van 12 t/m 18 jaar (Verkenners en Rowans) hoeven geen onderlingen afstand van 1,5 meter meer te houden.
– Wij mogen weer eten en drinken verstrekken tijdens de opkomsten, het is dus niet meer nodig om uw kind drinken mee te geven.
– Wij mogen, in beperkte mate, weer gebruik maken van ons clubhuis, maar daarvoor is het extra van belang dat kinderen met ziekteverschijnselen thuis blijven.


Mocht u nog vragen hebben over het protocol in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@hilfertheem.nlMocht u vragen hebben over de opkomsten zelf, dan kunt u die richten aan de leiding van de speltak.

RSA 707RSA 707