Bevers

De Bevers (5-7 jaar) spelen iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in een fantasiewereld namelijk in het grote Hotsjietonia-dorp. Hier wonen stuiter en al zijn vriendjes. Stuiter en zijn vriendjes zijn verschillende figuren en hebben allemaal andere interesses.
Elke opkomst doen we spelletjes en activiteiten die de Hotsjietonia-figuren  leuk vinden om te doen. Daardoor hebben de Bevers elke week een hele leuke opkomst!

De Bevers zijn een gemengde speltak, dus zowel jongens als meisjes. De kinderen leren bij de Bevers erg veel, maar het belangrijkste is toch wel dat de Bevers samen allerlei activiteiten en spelletjes doen, en een fantastische vrijetijdsbesteding hebben, waar ze nog wat van opsteken ook! De Bevers spelen zoveel mogelijk buiten in het bos. De laatste opkomst voor de zomervakantie maken we er een leuke afsluiter van. Hopelijk tot snel bij de Bevers!

Lid worden?
Een keer komen kijken is altijd mogelijk. De Bevers spelen iedere zaterdag in en rond ons clubhuis, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie op onze pagina “Lid Worden“.